CEP wingtech ryhtipaita, miesten

69,95 

CEP logo

UUDISTETTU MALLI! Uniikki design ja selän SMART WINGSTRIPES -tukiosa antavat sensomotorista stimulaatiota keholle, ja parantavat siten ryhtiä selkeästi ja tuntuvasti. Kun kehon ryhti on hyvä, hengitys kulkee helpommin ja kehon hapensaanti paranee. Nämä tehostavat liikuntasuoritusta, ja auttavat jaksamaan paremmin!

Hyvä kehon ja selän ryhti estää tutkitusti myös huonoon selän asentoon ja ryhtiin liittyvien vammojen ja vaivojen syntymistä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): W06D55 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
   

CEP wingtech ryhtipaita, miesten

UUDISTETUT CEP Wingtech paidat – parempi ryhti parantaa suoritusta

SMART WINGSTRIPES -tukiosa Cep Wingtech paidan selkäosassa ja nyt myös olkapäillä stimuloi tiettyjä selän kohtia, jotka muistuttavat suoristamaan selkää ja pysymään ryhdikkäänä. Tämän johdosta hengität paremmin ja helpommin, ja liikut tehokkaammin. Lisäksi hyvä ryhti vahvistaa selän lihaksia pysyvästi!

Korkealaatuinen tekninen materiaali tekee paidasta erinomaisen treenivaatetuksen alimmaisen kerroksen. Uudistunut ja paranneltu materiaaliseos tekee paidasta kestävän ja laadukkaan. CEP Wingtech ryhtipaita soveltuu kaikille liikunnan harrastajille, kestävyysurheilijoille, juoksijoille, polkujuoksijoille, vaeltajille, triatlonisteille, mutta erinomaisesti myös istuma- tai staattista työtä tekeville!

MATERIAALIT
86 % polyamidi, 14 % spandex; verkkomateriaali 87% polyesteri, 13% spandex
Konepesu ohjeiden mukaan 30 asteessa
KOOT
Rinnan ympärys leveimmästä kohdasta mitattuna
S 94-98cm
M 98-102cm
L 102-106cm
XL 106-110cm
XXL 110-114cm

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 0.2 × 0.12 × 0.03 cm
Koot

, , , ,