Kross Hexagon 7.0 maastopyörä 29″

699,90 

Kross polkupyörä logo

Kross Hexagon 7.0 maastopyörä 29″ harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas maastopyörä, joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja hyvän ajoasentonsa ansiosta.

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): KRHE7Z29X17003908 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
   

Kross Hexagon 7.0 maastopyörä 29″

Kross Hexagon 7.0 maastopyörä 29″ rengaskoolla on oiva valinta harrastajalle, joka etsii hyvää hinta/laatusuhdetta. Kross Hexagon 7.0 on harrastuskäyttöön suunniteltu laadukas maastopyörä, jossa korkealaatuiset osat, voimakkaat ja kestävät jarrut, ja joka on mukava ajaa hyvän ohjattavuutensa ja ajoasentonsa ansiosta. Hexagon maastopyörissä on muuntautumiskykyinen runkodesign, jonka ansiosta pyörä soveltuu sekä sileiden asfalttipintojen että takamaitten sora- ja maastopolkujen ajajille!

RUNKO Aluminium Performance
KOOT 17 – S
VAIHTEET Shimano Altus M2020/Shimano Deore M592 – vaihteet 27
ETUHAARUKKA SR SUNTOUR XCR 32 RLR (travel 100mm, crown lockout)
JARRUT Jak-Y2 Nutt (disc, hydraulic)
KIEKOT Kross Disc (aluminium, double wall, 29″)

Tarkemmat speksit ja runkogeometria mittoineen valmistajan sivuilla:
https://kross.eu/en/bikes/mountain/mtb/hexagon-7-0-black-graphite-blue-glossy-2

Kross on keski-eurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on  myös oma, kansainvälisesti loistavasti menestynyt MTB-tiimi jo vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 14.5 kg
Mitat 140 × 20 × 80 cm
Koot

, , ,