Kross Trans Hybrid 4.0 sähköpyörä naisten

3.595,00 

Kross polkupyörä logo

Kross sähköpyörä Trans Hybrid 4.0 naisten rungolla on trekking -tyyppinen, monipuoliseen ajoon suunniteltu sähköavusteinen pyörä korkealaatuisin komponentein, tehokkaalla SHIMANO STEPS -moottorilla, jopa 150km ajomatkoja varten!

Poista
Tuotetunnus (SKU): KRTH4Z28Xnaisten Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
   

Kross Trans Hybrid 4.0 sähköpyörä naisten

Kross Trans Hybrid 4.0 sähköpyörä naisten rungolla on huippuvarusteltu hybridipyörä korkealaatuisin komponentein. Tehokas SHIMANO STEPS -moottori tuottaa tehoja, jotka takaavat äärimmäisen suorituskyvyn ja luotettavuuden jopa 150km matkoja varten. 504Wh runkoon integroitu akku latautuu nopeasti ja tekee pyörästä tyylikkään näköisen. Kross Trans Hybrid 4.0 on varustettu levyjarruin ja laadukkain osin, ja on siten turvallinen, mukava ja moderni kulkuväline 28″ rengaskoolla.

RUNKO Aluminium Perfromance
KOOT M 17, L 21
KEULA SR SUNTOUR NEX LO travel 63 mm,
VAIHTEET SHIMANO ACERA T3000 /  SHIMANO ALIVIO M3100, 9 vaihdetta
JARRUT SHIMANO MT200 disc, hydraulic
KIEKOT Kross Disc aluminium, double wall
RENKAAT MITAS FLASH V66 47-622
MOOTTORI Shimano Steps  E6110 250W power
AKKU SIMPLO 504 WH integroitu
NÄYTTÖ SHIMANO SC-E6100C

Tarkemmat speksit ja runkogeometrian voi tarkistaa valmistajan sivuilta: https://kross.eu/en/bikes/ebike/ebike-trekking/trans-hybrid-4-0-gray-blue-glossy

Kross on keskieurooppalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille. Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perus mtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-, sähkö-, maantie-, hybridi- ja juniorpyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä. Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa.

Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi jo vuodesta 2006 lähtien!

Lisätiedot

Paino 24 kg
Mitat 190 × 30 × 120 cm
Koot

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kross Trans Hybrid 4.0 sähköpyörä naisten”